La Roche - Posay Lipikar Xerand - krema za oporavak kože ruku

Pozdrav svima,
Teta iz ljekarne mi je otkrila proizvod koji me je spasio i bez kojeg više ne želim biti! Za početak mali uvod. Bavim se poslom gdje su mi ruke uglavnom pod vodom tokom čitavog radnog vremena. Jej. Inače, konobarim. I ne, nema mašine za prat sude, ali nije to problem. Problem je što je moja koža preosjetljiva, pogotovo ruke. Koža na rukama mi je prije korištenja ove kreme doslovno bila bolesna, znači, crvenilo koje peče, češe, izgleda kao osip, popucala na nekim mjestima i stvorile se ranice male i kad bi bilo koju kremu stavila na ruke situacija bi se samo pogoršala. U jednom trenu sam se samo pomirila sa situacijom da su mi takve ruke i da to treba pretrpjeti. Ali, nakon obavljenog dnevnog šopinga u jednom supermarketu naletjela sam na ljekarnu i rekla si da ću poći pitati, po stoti put neki savjet, neku kremu i onda je teta izvadila od La Roche - Posay kremu za oporavak ruku i sve ostalo je postala povijest.
Prije korištenja kreme - desna ruka


Prije korištenja kreme - lijeva ruka


La Roche - Posay Lipikar Xerand krema za oporavak ruku, primjerena je za iznimno suhu i nadraženu kožu ruku. Bez parabena. Lipikar Xerand obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj i štiti kožu od svakodnevnih čimbenika stresa. Nemasni sloj upija se u kožu. Čini kožu elastičnom i mekanom. Može se stavljati više puta dnevno na ruke, ovisno o potrebi. A ono što me kupilo kod ove kreme je to što je vodootporna. Što znači da mogu je nanijeti neposredno prije pranja suđa, a da mi krema i dalje čini svoje.


Ambalaža  ove kreme je tipična ambalaža koju možemo vidjeti kod većine krema za ruke, tubica sa čepom na vrhu. Čep je standaran, može se lako kontrolirati količina proizvoda koju želite nanijeti na ruke. Sadrži 50 ml proizvoda, što je sasvim solidna količina. Ja je koristim svaki dan, već mjesec dana i to po više puta dnevno (otprilike 3, a kada radim to zna biti puno više), a još uvijek izlazi normalno, bez naprezanja.


Dosta je lagane teksture, nije gusta, a nije ni prerijetka. Jako se brzo upija, doslovno iste sekunde kad je umasirate u ruke. Što se tiče mirisa, onako je kao klasična krema, ali čini mi se da ima nekog cvjetnoga mirisa također. Moje preporuke ove kreme su za sve one koji imaju jako osjetljivu kožu ruku, mene je spasila i definitivno uzimam ponovno kada mi nestane. Cijena kreme je 42,90 kn u svim ljekarnama. I da, sada mi je ruka skroz normalna, bez ikakvih ispucanih dijelova.



Sastojci kreme:
Aqua/Water, Glycerin, Octyldodecanol, Stearic Acid,  Peg - 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Steareth - 10, Paraffinumliquidum/Mineral Oil, dimethicone, Allantion, Capryloyl Glycine, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Sodiumbenzoate, Phenoxethanol, Parum/Fragrance


Da li ste vi isprobali ovu kremu? Koju vi kremu koristite? Što koristite od La Roche - Posay? 



0 komentara:

Objavi komentar

Pretraži ovaj blog