Biovitalis Zlatni maslac za brže tamnjenje

Znam da je sredina sezone i sve, no sigrna sam da neki od vas još nisu imali prilike poći na more ili izdvojiti malo vremena za sebe, sunce i pržnje. Znam, jer ja nisam, zadnjih mjesec dana imam ispit za ispitom i sigurna sam da nisam jedina! Pa eto za sve one, kojima je ljeto počelo ima tjedan dana (koji dan više), pišem vam recenziju o jednom proizvodu koji bih vam se mogao svidjeti, a i puno pomoći u tome da ne bude preočito da vam je sezona kupanja tek krenula - radi se o Biovitalis proizvodu za brže tamnjenje. 


Što Biovitalis kaže: 
100% prirodan maslac, bez konzervansa, bogat karotenoidima iz ekstrakta mrkve i dragocjenim uljima. Ubrzava tamnjenje i koži daje brončanu preplanulost, naglašenu neodoljivim zlatnim pigmentom. Ulje čileanske maline, kakao maslac i shea maslac dubinski hrane i obnavljaju kožu. Savršen i za svakodnevnu njegu, kožu čini svilenkastom, mekom i blistavom. Neodoljiv miris kokosa obavija kožu tijela, budeći sva osjetila. Koža ❤ Biovitalis zlatni maslac. Zlatni maslac nanesite na suhu kožu za vrijeme izlaganja suncu ili svakodnevno za intezivnu njegu. Ne sadrži zaštitne UV filtere. Ne preporučuje se osoba izrazito svijetle puti i djeci. 

Moje iskustvo sa Biovitalis zlatnim maslacom:
Počela sam ga koristiti, otprilike, prije tjedan ipo dana i moram priznati da sam oduševljena rezultatima. Iskreno, dugo je prošlo od vremena kada bih prošla dva puta po suncu i imala taman ten bez puno muke, s vremenom se to dosta smanjilo da sam bila čak i svijetla dosta, ali ovo ljeto uz pomoć Biovitalis zlatnog maslaca poprimila sam odličan tamni ten i točno mi je žao što kada dođe zima, nestat će brzinom munje, šteta. No, da se ja radujem dok traje. Zlatni maslac je prirodna kozmetika za sunčanje sa beta-karotenom, a svi znamo da je beta-karoten odličan za tamnjenje i ima ga u gotovo svakom prirodnom proizvodu za brže tamnjenje. 


Očarala me kremasta tekstura koja se lako nanosi i jednostavno se razmazuje. Ne izgledate kao da ste izlili kantu ulja na tijelo, što je još jedan plus kod ovog proizvoda, jer se dosta brzo i upija. Isto tako nije ljepljiv i ne ostavlja nikakve fleke po tijelu, niti tragove. Kada ga namažem, već vidim neke razlike u boji kože, nekako daje brončani pigment. Miris maslaca kada se nanese na tijelo je savršen, doslovno mi je došlo par puta da sam nanijela proizvod na kožu čisto zbog mirisa. Osjeti se kako maslac njeguje kožu bez obzira na to što se ne sunčate, nego ako samo želite malo nahraniti kožu. Miriše kokos, ali nije previše sladak, ima neku dozu uravnoteženosti, tako da za one koji ne vole miris kokosa, mislim da će ovaj voliti. 


Zlatni maslac je upakiran u okruglu aluminijsku ambalažu, dosta je čvrst i nemate straha od topljenja proizvoda, barem meni nije. Pakiranje sadrži 150ml, što je dovoljno za dvadesetak dana sunčanja, ali vjerojatno izvučete i više. Meni nije bilo potrebno puno proizvoda da prekrijem ruku, umjerenost je ključ. Jedina mana koju ima ovaj maslac je što ne sadrži UV filtere, mislim da su tu mogli barem malo staviti, ali bojim se da bih onda izgubio neke od prednosti koje ima ovaj maslac, a to je miris, lako razmazivanje i brzo upijanje - ništa nije savršeno! Ali zato postoji drugih načina da se zaštiti sa UV filterima, i dosta proizvoda koji su odlični ima i sam Biovitalis, pogledajte njihove proizvode na web stranici, nećete se razočarati. Cijena ovog proizvoda je 119 kn i mislim da se isplati svake kune, s obzirom da se radi o 100% prirodnom proizvodu. Možete ga kupiti u svim ljekarnama diljem Republike Hrvatske ili preko njihove web stranice. 

Sastojci: 
Ulje slatkog badema, pčelinji vosak, decyl oleate, theobroma cacao, kakao maslac, ulje čileanske maline, shea maslac, ekstrakt mrkve, vitamin E, parfum.
Moja preporuka je za sve osobe koje nemaju pretjerano svijetlu put, jer njima je potrebno, ipak, malo više zaštite od ovoga. Proizvod je samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte dodir s očima i usnom šupljinom. U slučaju iritacije, prekinite primjenu, ali meni je ovaj maslac samo dodatno nahranio kožu i učinio je nekako mekšom, tako da se stvarno nadam da će te proći i bez iritacija. Te najvažnije od svega, izbjegavajte sunce između 11 i 16 sati. 


Da li ste već probali Biovitalis Zlatni maslac za brže tamnjenje?Što mislite o njemu? Da li koristite neki drugi proizvod za brže tamnjenje? Koji? 


*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

4 komentara:

  1. Ulje cileanske maline je prirodni faktor (25-40 tako nesto), vidjela sam kod dosta ljudi da ga koriste umjesto raznoraznih krema i sprejeva sa upitnim sastavom! Najvise radi djece. Tako da, maslac nema mane? :D
    -Sandra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isprobala ovaj maslac, Sandra, i skroz mi je dobar, voljela bih da ima zaštitni faktor bar 15, ali umjesto toga njeguje i hrani kožu daleko bolje nego dosta tih sa upitnim sastojcima. A za djecu bih ipak neki sa malo jačim zaštitnim faktorom.

      Izbriši
  2. Mislim da ću ga preskočiti isključivo iz razloga jer nema zaštitni faktor, a ja sam blijeda k'o sir i stvarno brzo izgorim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno nije za svijetlu put, ipak treba neka zaštita sa faktorom visokim, ne valjda se baš igrati :)

      Izbriši

Pretraži ovaj blog