The One 5 u 1 Colour Stylist ruž za usne

Pozdrav drage moje!!

Nedavno mi je Oriflame poslao jedan ruž koji sam sam, zahvaljujući njima, isprobala po prvi put. To je The One 5 u 1 Colour Stylist ruž za usne. Ruž višestrukih prednosti u 10 raznoraznih i postojanih nijansi. Intezivne je boje, blistavog izgleda. Sve Oriflame proizvode možete naručiti preko kataloga, ili njihove web stranice. A kako su moje usne prihvatile Colour Stylist ruž za usne, u nijansi Mysterious Pink, saznajte u nastavku. Ali prije svega, moram istaknuti da je ovo jedan od rijetkih ruževa koje koristim za ljetne dane.


Pakiranje ruža je klasično, ništa znatno drugačiji od ostalih ruževa. Boja ambalaže je tamnija ljubičasta sa zlatnim kolutom na sebi. Ambalaža je dosta čvrsta, čep ne ispada sam od sebe, pogodan je za putovanja, jer pakiranje nije preveliko. Kada skinem poklopac ruža, prvo što osjetim je miris. Miriše mi na neko specifično ulje, ne mogu izdvojiti neki poseban miris, ali to je miris nekog ulja, to je sigurno.


Ruž sadrži mješavinu voskova  i hijaluronsku kiselinu, koja čini Flex Wax. Ta mješavina hidratizira usne i zaglađuje ih uz ugodan osjećaj, po tome je ovaj ruž drugačiji od drugih. Uz sve to obogaćen je hranjivim mangom i kakao maslacem, tako da taj sastav čini usne još glađima. Osobno nanosim ovaj ruž gotovo svaki dan, svakodnevno, bilo ujutro, ili večer, jednostavno sam ovisna o ovom ružu, jer je osjećaj kao da sam stavila neko labelo ili nešto drugo za zaštitu usana. Osjetim kako su mi usne hidratizirane i glatke, te mi ne treba dodatna zaštita ispod sloja ruža - ruž je dovoljan. Što dovodi do odgovora na pitanje da li mi ovaj ruž isušuje kožu, odgovor je "ne".


Lako i jednostavno nanosi. Nanosim ga na isti način kao i svaki ruž koji koristim - od sredine usana prema krajevima. Koristim ga bez olovke preko dana, a ako ga koristim uvečer koristim olovku slične nijanse, čisto zbog rubova, iako nije tolika potreba, jer je dosta precizan pri nanošenju. Boja nijanse je više boja ciklame, nego roza, više ide prema ljubičastoj, i još uz to ima u sebi neke sjajne male sitne tonove, što izgledaju kao šljokice, ali su toliko sitne da ih uopće ne mogu nazvat šljokicama. Te "šljokice" se presijavaju prema plavoj nijansi, pa daje ružu još jači i intenzivnij sjaj.


Ruž ostaje, ne toliko dugo na usnama, to mu jedino zamjeram, ali lako ga je za popraviti, slobodno se može i bez ogledalca, barem ova nijansa je laka za raditi. Potraje jedno piće ili jedno jelo, ovisno čega se prije dohvatite, to će vam skinuti vaš ruž sa usana. Voljela bih, eto, samo da je trajnost malo bolja. Iz tog razloga se uvijek nalazi kod mene u torbi. Ako ne jedete ili ne pijete, računajte da će vam trajati maksimalno do tri sata bez popravaka. Ako se pitate zašto 5 u 1, evo vam odgovor: bogata boja, blistav izgled, pomaže očuvati hidratiziranost usana, ugodan na usnama i postojan.

Jeste li probali ijednu nijansu ruža The One 5 u 1 Color Stylist? Što mislite o ovom ružu?

*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

1 komentara:

  1. Blackjack Online - JTHub
    Blackjack Online - Blackjack Strategy and Tips. 보령 출장마사지 Learn how to win 김해 출장샵 and play Blackjack for real money in casino games today. Find out 통영 출장마사지 how to 서산 출장안마 win 부산광역 출장마사지

    OdgovoriIzbriši

Pretraži ovaj blog