Ljetni make up look - novi proizvodi || Prvi dojmovi

Pozdrav svima!

Danas sam pripremila za vas jedan make up look uz kratke recenzije. Ovaj look je pogodan za ljetne večeri zbog žarkih usana. Okice jednostavno nisam znala koju kombinaciju, pa sam kemijala sa rozim nijansama.
Svi proizvodi - osim jednog su nove stvarčice i sa njima sam kreirala look. Od ovih proizvoda imaju tri proizvoda koja su mi izričito draga; jednog ću uskoro recenzirati, a ostala dva proizvoda recenzirala sam ovdje.  Ovo je look:




Ovaj izgled sam dobila tako da sam prvo koristila dnevnu kremu EVELINE COSMETICS HYDRA IMPACT MOISTURE & REVITALISATION  koja mi kožu matira i gubi joj se onaj pretjerani sjaj, koji ja ne volim, a sumnjam da itko voli izgledati masno!? Od kad ovu kremu koristim na dnevnoj bazi koža mi izgleda čišće i ne masti se, zbog čega sam je i uzela. Kupljena je u DM trgovini u cijeni od 35 kn, otprilike. 
Nakon dnevne kreme pomiješala sam dva pudera u jedan. Iz razloga što sam *THE ONE EVER LASTING FOUNDATION  u nijansi Porcelain uzela i izgleda mi dosta svijetao, te kad ga nanesem izgledam ko duh. Ali ne ostavlja tragove na odjeći i izgleda prirodno na licu. Puder je dosta kremast i jako se lako nanosi, te se također lako blenda i jako mi je žao što nisam pogodila nijansu, izgleda obećavajući proizvod, poslan od Oriflamea, cijena mu je 48 kn. Kao što se vidi može se pomiješati i sa drugim puderima, jedino je uz taj uvijet ostao kod mene. Pomiješan sa ESSENCE NO MAKE UP puderom u nijansi Nude - dobijem nijansu koja odgovara mojem prirodnom tenu. Puder nije novi, ali kako mi je The One bio svijetao, morala sam dobiti moju nijansu. Nanijela sam na točkice po cijelom licu dva pudera i izblendala sa spužvicom *HELLO BEAUTY MAKE UP APLICATOR čiju recenziju možete pogledati ovdje. Na područje oko očiju nanijela sam EVELINE COSMETICS ART SCENIC KOREKTOR 2u1 COVERING AND ILLUMINATING - recenzija ovdje.



Obrve sam malo uredila sa *HELLO BEAUTY  FLAT OLOVKA ZA OBRVE - SMEĐA; nijansa mi odgovara, oblik olovke mi odgovara, stvarno je super proizvod. Inače ne volim raditi kerefeke sa olovkama za obrve, ali sa ovom olovkom sam par puta potegla i ispale su jako dobro, što znači da se lako nanosi. U početku mi nije bila draga, iskreno, jer bi prošla olovkom po obrvama i ne bih vidjela nikakvu razliku prije i sada. Onda sam odrizala mali komadić vrha i sad crta ko luda.  Dostupna je u tri boje sivo/crna, smeđa i svijetla smeđa. Cijena je 30kn, u trgovinama Bipe ili na web stranici Hello Beauty
Za oči sam koristila nijanse svoje nove palete REVOLUTION FORTUNE FAVOURS THE BRAVE; nijanse: Pink Diamond (glavna), Favour (u kutu i na donji dio oka) i New World (kut do nosa), te Ice Cloud (highlighter za obrve).
O paleti neću previše, jer je to jedan od ona tri proizvoda s kojima sam oduševljena i uskoro će recenzija.
Trepavice sam ukrasila svojom novom *HELLO BEAUTY 3D MASKAROM I 3D FIBERS čiju recenziju možete pročitati --> ovdje. To je najnovija recenzija i proizvod s kojim sam oduševljena.




Za završne stadije mojeg izgleda za ljetne večeri zaslužan je ESSENCE. Kako nisam kupovala nikakve nove highlightere, ni rumenila, morala sam koristiti highlighter i rumenilo iz moje nove palete ESSENCE - SHAPE YOU FACE COUNTOURING PALETTE, gdje se nalazi i bronzer, ali sam bronzer kupila! To je isto ESSENCE - SUN CLUB SHIMMER BRONZING PUDER , light skin. Countouring paletu sam već recenzirala ovdje, pa možete pogledati moje dojmove. Također sam već i bronzer spomenula ovdje, pa također bacite pogled. Nisam baš pretjerano zadovoljna proizvodima, mislim da sam imala bolji bronzer prije ovog, također od Essence; šteta potrošio se, a više ga nema u prodaji. 



Posljednja dva proizvoda su mi posebno draga i posebno su me iznenadila.  
Zadnje na redu što sam nanosila na lice za ljetni make up look je *THE ONE - LIP SENSATION MATTE MOUSSE, Coral Dream. Uopće nemam osjećaj da nosim tekući ruž za usne na sebi. Osjećaj je totalno prirodan. Prelako se nanosi, ja nisam ni olovku za usne koristila (nemam ovu  nijansu :O). U izboru su 10 nijansi i sigurna sam da ću nabaviti još par nijansi, jer je tekući ruž jako dobar. Cijena je 68kn. Pigmentacija je odlična i trajan. Dolazi u 5ml ambalaži. Pjenaste je teksture, i baršunasti mat završni izgled. Usne izgledaju prelijepo. Jedini minus je taj što sam sutradan primjetila da su mi malo usne osušene. 


Sve to fiksirala sam sa *HEAN HIGH DEFINITION make up fixer spray. Sprej do sada nisam koristila za fiksirati make up. Međutim, ovo mi izgleda kao obećavajući proizvod i namjeravam ga koristiti i ubuduće. Sa ovim sprejom mi se ne znoji lice i ne razmazuje mi se šminka na licu od vrućina, što me posebno veseli u ovim vrućim danima. Isto tako je šminka i trajnija nego bez fiksatora, ne sad duplo trajnija, al primjeti se razlika kad ga nosim i kad ga ne nosim. Proizvod je definitiran od strane profesionalnih šminkera, tako da sigurno nije za baciti, jako je kvalitetan, i meni vrlo osvježavajuć za lice nakon nanošenja. Dosta ga štedim, jer mu je cijena 100kn - 150ml, a i nema potrebe koristiti ga na svakodnevnoj upotrebi, već samo kad znam da me neće biti cijeli dan kući ili za neku posebnu priliku. Ono što je dobro, nakon nanošenja nema kapljica po licu, ni osjećaj vlažnosti općenito. Nema stezanja kože, nema peckanja, niti osjećaja da imate nešto na licu, jednostavno je lagan. Proizvod je dostupan u BIPA trgovinama. 





Kako vam se sviđa make up look? Koristite li neke od ovih proizvoda? 

Proizvodi označeni sa zvijezdicom ustupljeni su na recenziju - PR proizvodi, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost




2 komentara:

  1. Catrice sun club je savršeni bronzer :), a tvoja nova pristigla paletica je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paletica je jako dobra, malo je isprobavam, pa ide recenzija uskoroo <3

      Izbriši

Pretraži ovaj blog