Rimmel - Fresher Skin

Opet me nema. Znam. Mislim da nisam jedina kojoj su ispiti u toku, pa se nadam da razumijete. Nego, danas sam odlučila s vama podijeliti jedan proizvod dekorative, jedan od onih rijetkih koje nosim u ove ljetne dane. Sigurna sam da ste ga već vidjeli na policama drogerija. Radi se o Rimmelovom Fresher Skin puderu, a zašto baš njega koristim u ovim ljetnim danima, ako vas zanima nastavite čitati.


Proizvod je meni nekako baš sladak, u jednu ruku pakiranje ima nekih nedostataka, a u drugu ruku nadilaze ga ostale prednosti, pored kojih ti nedostatci nemaju neki značaj. Pakiranje je malo kao mala teglica za namaze. U biti, i je namaz, namaz za lice koji predivno miriše. Ovaj puder ima neki specifičan miris, za razliku od prethodnih koje sam koristila, miris je dosta cvjetan, što mu i priliči. U sastojcima možete vidjeti da ima i aloe vere, kamilice i ekstrakte algi, koji osim što fino mirišu i smiruju kožu od crvenila i ujednačava ten. U izboru imate 4 nijanse: 103-Classic Ivory, 200-Soft Beige, 201-Classic Beige, 303-True Nude, moja nijansa je 200-Soft Beige i savršeno mi pristaje koži i kao što i sam proizvođač kaže - ujednačava ten. Sve to za samo 65 kuna, svoj sam uzela u DM trgovini.


Da se ja vratim na pakiranje, koje podsjeća na teglicu za namaz. Ima prednosti, ima nedostataka. Kao što to inače biva, krenti ćemo od loših vijesti; nedostatak ovakvog pakiranja pudera je definitivno nered. Kako nanijeti ovakav puder. Logično je da namaz iz ovakvih pakiranja vadimo sa nožićem ili kako god, ali nešto koristimo da bih izvadili i namazali. Sa ovim puderom ja to radim na način da zabodem onaj špic od make up spužvice i tako nanosim, ali opet dobijem nered u jednu ruku, a da ga prstom idem vadit, opet, ostane puno pudera ispod nokta. Ali taj nered su, donekle, riješili tako da su stavili plastični poklopac koji štiti i od prašine i od izlijevanja pudera, barem nešto, ali po meni je Rimmel uz ovakavo pakiranje trebao staviti mali plastični nožić unutra čisto da nam bude lakše nanijeti. Ali u drugu ruku, ova teglica je idealna, jer si siguran 100% da ćeš puder potrošiti do kraja, a ovakav puder kao Rimmelov Fresher Skin je poželjno da se potroši do kraja.


Nakon što izvedem trik sa nanošenjem pudera (obavezno sa spužvicom i prethodno nanesenim primerom) lice mi izgleda prirodno. Puder je lagan i prozračan zbog lagane formule koja je u njemu. Po meni je to idealno za ljeto, jer puder kao ovaj neće biti težak na vašem licu, a dati će mu prirodan izgled i prekriti sve nedostatke i crvenila koja imate na licu, barem kod mene uspjeva. Još jedan veliki plus uz sve ove prednosti ovoga pudera, pogotovo u ljetno vrijeme, je SPF 15! Idealno. Također se lijepo razmazuje, nemam problema s time. Kako god, ovaj puder nema nekih mana zbog kojeg vam ga ne bih preporučila, jednostavno sadrži sve što vašoj koži ljeti treba, pri tom da se vaša koža ne osjeća natrpanom u vruće dane.


Tekstura pudera je tekuća, ali i mousse, nekakva kombinacija između te dvije teksture. Moje lice je masno, pogotovo ljeti kada se sjaji na svim područjima. S ovim puderom to lakše kontroliram, naravno nakon nekoliko sati, pogotovo ako sam više izložena suncu, to više ne bude tako,  sjaj izbija na vidjelo, ali sve u svemu, zato ja koristim primer koji je baš za masnu kožu, dosta duže traje sa njim i to mi je pod obavezno. Tada traje po 5-6 sati, možda i duže sa primerom, s tim da se nakon nekog vremena već po malo uvlači u bore, pogotovo oko usana i nosa, i ako imate proširene pore, nakon nekog vremena će doći do izražaja, ali to sve se meni dogodi nakon 5-6 sati ako ne nosim primer, zato njegovo korištenje sa ovim puderom preporučam. S obzirom na sve to, meni je i dalje trenutni favorit, bez kojeg ne mogu u ove ljetne dane.


Ovaj puder je idealan za osobe sa normalnom do mješovitom kožom, dok za one sa masnom, pa mogu i oni, ali ne očekujte 100%-tni mat efekt. Suhokošci - ništa bez dobrog primera i pripreme kože, ali na to ste vjerojatno već i naviknuli.


Da li ste vi probali ovaj puder? Koji vi puder koristite za ljetne dane? Što mislite o Rimmel proizvodima?


0 komentara:

Objavi komentar

Pretraži ovaj blog