ORIFLAME ELEO ulje za kosu || Recenzija

Dragi moji, evo mene nakon neke male pauze. Imala sam tehničkih problema, sa svim mogućim (mobitel, laptop), pa nisam bila u mogućnosti pisati vam. Dugujem puno! Za početak sam odlučila predstaviti vam moj apsolutni favorit kroz listopad i trošim ga na svakodnevnoj bazi, i dok ga još nisam potrošila da vam ga predstavim. Pogotovo zato jer ga sada u Oriflame katalogu možete naći po povoljnijoj cijeni. Radi se o Eleo Soft Touch ulju za kosu koji sam dobila od Oriflamea, hvala Oriflame-u.


Eleo Soft Touch ulje za kosu dubinski hrani i obnavlja normalu i tanku kosu te zaustavlja cijepanje vrhova kose. Raskošni završni dodir za glatku i meku kosu s arganovim (prodire u strukturu vlasi, jača iznutra, zaglađuje kutikulu), ružinim (obnavlja površinu vlasi i dubinski hrani za gipkost kose) i čičkovim uljem (hrani i omekšava kosu, ostavljajući je glatkom i sjajnom i pomaže pri reguliranju proizvodnje sebuma za zdravo vlasište), te vitaminom F (kondicionira i jača kosu iznutra). Pakiranje je u 50 ml i vjerujte mi na riječ - dosta se sporo troši. Ja ga koristim gotovo nakon svakog pranja kose, a to je otprilike već mjesec dana, stavim ga prije sušenja, i jako malo sam ga potrošila. Inače, ulje je za sve tipove kose, a posebno za normalnu i tanku kosu.


Ulje je dosta prozračne teksture, jako je lagan i miriše predivno. Što je još bolje taj miris dugo osjetite na kosi, a ne miješa se sa mirisom šampona, pa da vam smrdi na kraju, nego stvarno miriše po ovom finom Eleo ulju za kosu. Osim Soft Touch ulja za kosu, u liniji još imate Eleo ulje za zaštitu kose i Eleo suho ulje za kosu. Njih nisam isprobala, ali ne sumnjam s obzirom na ovo ulje, da su ta druga dva nešto manje kvalitetnija. Također, od Eleo linije za kosu, Oriflame katalog nudi i izbor regeneratora i maske za kosu. To valja isprobati, nakon što me ovo ulje oduševilo, vjerujem da će to biti jedan od mojih odabira u bliskoj budućnosti.


Pakiranje proizvoda Eleo Soft Touch je na prvi pogled dosta razočaravajući. Ja osobno, prvo sam se nadala da će to pakiranje biti barem malo veće, jer je zaista malo -  50 ml, međutim kada shvatite koliko se to ulje sporo troši, uvidjeti će te da nije potrebno ni manje ni više, a opet vas privuče da ponovite kupnju. Lijepa zaobljena bočica, neće vam smetati gdje god da je stavili. Inače, dobijete prozirni čep da vam zaštiti moguće izlijevanje iz pumpice, a vjerujem da znate da nitko ne bih htio da se ulje razlije po drugim nekih proizvodima, zar ne? Tako da, ne budite smotani i nemojte izgubiti taj prozirni čep kao ja, pa da ga morate izdvojiti za neko putovanje, jer šteta je ne ponijeti ga kad je tako malešan i sladak i stane u svaki neseser. Cijena ulja je 84,00 kn, a sada vam je u katalogu za samo 55,00 kn.


Ovo ulje daje kosi sjaj, mekoću i taj božanstveni miris, te hrani kosu od korijena do vrhova, i još dobijete glatku završnicu. Ovo luksuzno ulje za kosu je savršen završni tretman za vašu kosu. Ja sam ga počela koristiti taman nakon što sam skratila vrhove, inače mi brzo ispucaju, i mislim da je istina to što kažu - da zaustavlja cijepanje vrhova, jer zaista moji vrhovi izgledaju kao da sam ih jučer skratila. Na žalost, podložena sam takvoj situaciji gdje moj posao zahtjeva zavezanu kosu u rep, pa tako gotovo svaki dan, iskreno, mislim da je moja kosa ovo ulje shvatila kao nekakvu nagradu za taj napor što joj pružam.  Jer sad mi je kosa sjajna i savršeno miriše.


Koraci za korištenje:
1. Istisnite 2 kapi ulja na prste ili dlan.
2. Protrljajte među dlanovima da biste zagrijali ulje i lakše nanijeli na kosu. 
3. Ravnomjerno raspodijelite po kosi, slobodno po cijeloj, čak i korijen i sve do vrhova.
4. Zadnje, ali najvažnije - nemojte ispirati! Možete nanijeti i na suhu i na mokru kosu, kako vam je draže. 

Da li ste isprobali koje Eleo ulje za kosu? Ili možda neki drugi Eleo proizvod i kako vam se svidio? Što mislite o ovom ulju, bi ste li ga isprobali? *PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


2 komentara:

Pretraži ovaj blog