OPTIMALS proizvodi za lice - Oriflame

Dobila sam priliku isprobati dva Optimals proizvoda, od Oriflamea, oba namijenjena za kožu lica. Pa zašto svoje dojmove ne bih stavila u isti post? Optimals proizvodi, o kojima se radi su Optimals EvenOut Preventing Day Cream SPF 20 i  Optimals HydraMatte Balancing Day Fluid - Oily Skin. Kao što po samom imenu možete zaključiti da se radi o dva proizvoda za lice koji su idealni za dnevnu rutinu. Prvo ću krenuti sa dojmovima dnevne kreme, pa zatim sa dojmovima o dnevnom losion.


Optimals EvenOut Preventing Day Cream sa SPF 20 je iz višenamjenske kolekcije proizvoda koja minimizira postojeće i pomaže sprječavanju pojave novih tamnih mrlja, pružajući zdravi i ujednačeni ten kože. Obogaćena je jedinstvenom švedskom kombinacijom prirodnih sastojaka i LumiLight kompleksom. EvenOut preventivna dnevna krema sa ZF 20 održava kožu hidratiziranom i zaštićenom od UV oštećenja dok istovremeno umanjuje pojavu tamnih mrlja i štiti od onečišćenja, otkrivajući blistavi i ujednačeni ten kože. Sastojci koji se mogu naći u ovoj kremi su: Končara - ona ima glavnu ulogu u smanjivanju tamnih mrlja i ujednačava ten kože, zatim ima ogrozd - on poboljšava blistavost kože, te također ulje sjemenki brusnice - koje štite i hrane kožu. Osobno nanosim svako jutro na već očišćenu kožu. Preporuča se izbjegavanje područja oko očiju. U kolekciji Even Out, također možete naći i noćnu kremu, a osim svakodnevnih krema, također ima i Illuminating serum i kremu za područje oko očiju.


Moje osobno iskustvo sa ovom kremom je dosta pozitivno. Na svu sreću nisam vlasnik slavnih tamnih mrlja, pa o tome ne mogu puno razglabati da li ih stvarno umanjuje ili što. Međutim, primijetila sam u zadnje vrijeme kako mi se pjege po nosu i na području oko nosa, pojačavaju, te pjege su nekako postale dosta izraženije nego što su inače bile, i ne znam da li je do kreme ili što, ali sada su se vratile u normalu i jako sam zadovoljna. To sam prepisala ovoj kremi. Ta me pojava dosta prestrašila s obzirom na jako sunce i sve

Pjege nakon korištenja kreme su se smanjile

Pakiranje mi izgleda dosta luksuzno, od jačeg stakla, poklopac dosta čvrst i siguran, može se nositi za putovanja, ali s obzirom na težinu može se naći i jednostavnija pakiranja za te prigode. Sve u svemu dosta mi se sviđa pakiranje, vrlo je jednostavno, a izgleda jako lijepo. Tekstura kreme je dosta bogata, pri razmazivanju mi izgleda kao krema za sunčanje, potrebno ju je samo malo da bih je se razmazalo na željeno područje lica. Daje koži prirodni sjaj, na kraju krajeva i sadrži Lumilight Complex, tako da se takvo nešto i očekuje. Miriše mi na kremu za sunčanje i jako malo osjetim miris brusnice. Sve u svemu i dalje je koristim i stvarno mi je lice jako dobro prihvatilo tu kremu, iako imam dosta osjetljivu kožu lica, pa mi se teško što prilagodi na lice, ali ovo je bez problema.


Optimals Hydra Matte uravnotežujući dnevni losion za masnu kožu. Prozračni dnevni losion mat učinka koji hidratizira masnu kožu te smanjuje i sprječava pojavu masnoće kože dok poboljšava izgled pora. Formulacija sa mješavinom prirodnih švedskih sastojaka kore bijele vrbe i bijele koprive te vitamina B5 i aktivnim kompleksom protiv onečišćenja. Pogodan je za svaku dob, a namijenjen je, logično, masnoj koži. Nanosi se svako jutro, izbjegavajući područje oko očiju.


Za razliku od dnevne kreme, ovaj losion ima dosta tekuću teksturu i baš kao pogodan za vruće dane koji su nam još ostali, lijepo rashladi kožu. Definitivno daje koži mat učinak, ne stopostotni, ali dovoljan da vam se koža ne sjaji previše. Kada sam ga prvi puta stavila na lice, koža me je peckala, pa sam se prepala kako je loš za moje lice, ali kao i uvijek dam nekoliko prilika dok mi se koža ne navikne, točno to sam i napravila i sada u kombinaciji sa dnevnom kremom imam odlične rezultate na koži. Jako sam zadovoljna i dalje ću nastaviti koristiti ovu kombinaciju.

Pakiranje je poput nekakvog seruma, u tubici, sa pumpicom na vrhu, koja sasvim u redu dozira količinu proizvoda koja izlazi iz nje. Također nije dovoljno više od jednog polu - istiskivanja da bih prekrilo željeno područje lica, s obzirom da je tekuće teksture. Miris nema neki specifični, više mi miriše po alkoholu, što znači da ga dosta ima, pa budite oprezni sa količinom koju nanosite. Dosta hidratizira kožu, kojoj je to potrebno, iako je masna, to je jako bitan korak za njegu vaše masne kože tokom dana. Nije mi nadražilo kožu, samo me prva dva puta peckalo na mjestima gdje su mi bile nekakve nepravilnosti na licu, ali i to je brzo prošlo.


Nije potrebno kombinirati ova dva proizvoda, slobodno se mogu i zasebno koristiti, ja ih koristim zajedno, ali ne daje nikakav dodatni efekt koži, koji ne bih davala da ih samostalno koristim. Tako da, ako vam se ijedan od ova dva proizvoda svidio, savjetujem da ga isprobate, naručite na Oriflame službenoj stranici. Dnevna krema 129,00 kn, a dnevni losion trenutno u katalogu za 52,90 kn, a inače je 89,00 kn, tako da uzmete dok je još tako povoljnija cijena. Količina je po 50ml kod oba proizvoda i dosta se sporo troše!


Da li ste vi probali neki proizvod linije Optimalis od Oriflamea? Kako vam se čini? Jeste li zadovoljni?

*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

0 komentara:

Objavi komentar

Pretraži ovaj blog