REVOLUTION MAKE UP LONDON - FORTUNE FAVOURS THE BRAVE || Recenzija & Swatches


30 sjenila za oči u suradnji sa Jane Cunningham - BritishBeautyBlogger i Make up Revolution. Dugo već isprobajem navedenu paletu sjenila, ne bih li napravila što bolju recenziju, sa što više detalja. Mislim da sam spremna.

Svoju sam paletu naručila preko stranice Pink Panda, volim tamo naručivati. Do sada sam tamo naručila ovu i svoju prvu paletu sjenila, koju još uvijek koristim. Oba dvije su Makeup Revolution i mogu reći da sam zadovoljna. Pogotovo sa Fortune Favours The Brave. Većina sjenila mi se jako sviđa, dosta su pigmentirani i dosta dugo traju, dok samo dva tri sjenila iz palete ne volim zbog teksture koja me podsjeća kao vodene boje koje smo nosili na satove likovne kulture u osnovnoj školi. Kako god, paleta je stigla sutradan, doslovno. Vjerovala sam da neće, ali uspjeli su je poslati u jednom danu. Što je bolje, jer sam bila jako nestrpljiva. Došla je uredno zakamuflirana, omotana celofanom sa balunčićima da se ambalaža ne ošteti. Naravno, nije bila oštećena, stigla je u savršenom stanju. Kutijca u kojoj je ambalaža sa 30 sjenila.



Paleta je posebna i razlikuje se od ostalih paleta jer ima sjenila koja daju sasvim novu nijansu - jedna boja pomiješana sa malo druge, daju nekakvu novu predivnu nijansu. Paleta je predivna, što vi kažete?  Svako sjenilo ima svoje ime, što se sad smatra pod obaveznom, prijašnja paleta mi nije imala imena sjenila i bila sam tužna zbog toga. Ova ima. Imena su simbolična i kad pročitate imena, nekako su i logična za tu boju. 


Paleta sadrži matt sjenila, shimmer sjenila, a i sjenila sa glitterom - sve to u jednoj paleti, to je zbija predivno.U istoj paleti su nijanse za praviti idealne smoky lookove, također imaju nijanse roze, smeđe, zelene, plave i plum nijanse. Paleta je potpuna i svakome je preporučujem. Sjenila su dosta pigmentirana, osim tri sjenila, koja meni nisu ni draga - Tip Top, Midnight Rainbow i Latte (koji nije loše pigmentiran, već se slabo vidi, jer je boja kože). Boje su nekako nepostojane, kao da se dijete igra vodenim bojama, ali isto posluže. Dok me nijansa The Revolution jako iznenadila, nije čista ljubičasta, već nešto između smeđe i ljubičaste - predivna je!


Sjenila se ne mrve, gdje ih staviš tu i ostanu, zbog čega sam jako sretna, jer prethodna paleta Makeup Revolution, kad bih je nanijela, bilo bi sjenila po cijelome licu. Također se sjenila ne truse u paleti i nisu previše promijenila svoja prvobitna stanja. Swatchevi su poredani od šake prema ramenu (prva slika s desna na lijevo prva dva reda, donja slika sa lijeva na desno druga dva reda), a napravila sam ih na način da sam ih dovela do njihove savršenosti, znači tri puta sam poboljšavala nijansu i dobila slijedeće: 


Na sobnoj svjetlosti


Na suncu



Paleta kao paleta, ambalaža kao ambalaža odskaće od svih dosadašnjih Makeup Revolution paleta. Inače su sa crnim dnom i prozirnim poklopcem i malim zrcalom, te spužvastim aplikatorom. Ova paleta je totalno obrnuta. Ambalaža je zlatne boje, stigla u zlatnoj kutijci. Kad se otvori, iznenadi vas ogledalo koje je unutra, veličine kao cijeli poklopac što mi je super. Pogodno je za putne palete. Jer ova paleta ima dosta nijansi, različitih tipova u jednome, sa velikim ogledalom. Aplikator koji sam dobila sa paletom je također drugačiji od dosadašnjih. Obično bi me dočekali spužvasti aplikatori, a ovdje sam dobila kao nekakav kist sa dva aplikatora u jednom. Aplikator sam po sebi nije nešto posebno kvalitetan, kao i svaki koji se dobije sa paletom kod bilo kojeg proizvođača. Ali posluži. Ja sam par put nanosila sa ovim aplikatorom i rezultat je bio super.



Sastojci: 


Svukupno 16g za 116kn.
Cjelokupni dojam: Jako zadovoljna, preporučam svima. Zaista sve što trebate nalazi se u jednoj paleti. 

Možete me pratiti na Facebook stranici Say Ema

Kako vam se sviđa paleta? Koja vam je najdraža nijansa? Da li možda posjedujete već ovu paletu? 



10 komentara:

  1. Nijanse su predivne, predivne.. nije da mi treba još jedna paleta, aliii :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nije ni meni trebala, al mi je čak i na slikama izgledala drugačija nekako, i stvarno je. Stvarno je pogodak! :)

      Izbriši
  2. Zelim ovo paletu, izgleda predivnO! :)
    Sada kada sam ovo videla definitivno je moram uzeti.

    Pogledaj poslednji post i youtube kanal u pitanju su julski favoriti :) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paleta me definitivno oduševila i koristim je svaki dan, za skoro svaku prigodu! Tako da defintivno nećeš faliti.

      Svakako ću pogledati tvoj video <3

      Izbriši
  3. Prekrasna paleta! Volim palete sa puno sjenila i različitim efektima pa mi ova djeluje baš zanimljivo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima par sjenila u paleti, koja su me ugodno iznenadila, jer nisu tipična i nisam ih baš viđala u drugim paletama, a radi se o miksu dvije nijanse :) Stvarno je paleta za +5

      Izbriši
  4. Želim ovu paletu otkako mi je na mail stigao MUR newsletter i oborila me s nogu. Nisam je se iskreno kasnije niti sjetila jer su mi online trgovine potpuno skrenile s misli, ali mislim da ću ju sigurno nabaviti. Nijanse su prekrasne, prekrasno izgleda, ta mala četkica mi je super stvar.. Cijena pristojna. Baš je lijepo pročitati recenziju upravo nje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najiskrenije, paletu moraš nabaviti, jer je jako dobra, nijanse su super, a i pigmentirane dobro, malo se samo truse, ali malo mokri kistić riješi i to! Trenutno ti je rasprodana, ali mislim da bih trebali ubrzo dobiti novu pošiljku.

      Izbriši
  5. Predobra paleta! Zaista volim sminku makeup revolution i definitivno stavljam na spisak i ovu paletu! Odlican post :* #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tijana :D Paleta je odlična, ima sve što ti treba za svakodnevnu upotrebu i može se jako puno make up look-ova napravati iz ove palete, ima stvarno lijep spektar i ne bi bilo isto bez nje, tako da je svakako preporučam :D

      Izbriši

Pretraži ovaj blog