Silverex Antibakterijska Silver četikca za zube - Medium

Nedavno sam dobila priliku, uz suradnju sa Silverex-om, isprobati njihovu novu antibakterijsku četkicu za zube Medium, a po čemu je ona tako posebna i drugačija od drugih, možete pročitati u ovom postu, gdje ću iznijeti svoje dojmove.

Prvo malo općenito o Silverex-u. To je tvrtka koja se bavi promicanjem vrhunske tehnologije i kvalitetnih načina održanja zdravlja i ljepote, vlasnik tvrtke Goran Protega je sportaš, i ova tvrtka je za njega bila logičan iskorak. Iskustvo koje je stekao kroz sportsku karijeru, pomoglo mu je da spontano uđe u svijet medicine i moderne tehnologije. Proizvodi Silverex su na bazi srebra, a brzo i efikasno djelovanje srebra poznato je još od antičke do suvremene medicine. Proizvode koje za sada ima su: Junior četkica za zube, četkica ultra fine, sapun, krema, sprej, tuš, te naravno četkica za zube Medium, koju sam imala prilike isprobati. Više o njima i njihovim proizvodima, možete pročitati na njihovoj web stranici.


Što Silverex kaže za četkicu: Silverex inovativne četkice posebno su dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi. U svojim vlaknima sadrži srebro koje ima prirodna antibakterijska svojstva tako da zubi i desni ostaju zdravi. Srebro implementirano u vlakna čestice eliminira bakterije, ostavljajući vašu četkicu kontinuirano čistom prilikom svake uporabe. Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi jedinstveni dvostruki sistem vlakna koji doseže teško dostupna mjesta, imitirajući zubni konac, eliminirajući pri tome bakterije koje uzrokuju karijes. Također čisti ostatke hrane i polira cijelu površinu zuba, čineći zube bjeljim i sjajnijim bez opasnosti od ozlijede desni. Pogodno i za osobe s osjetljivim zubnim mesom, paradentozom te osobe koje koriste ortodontski aparat.

Moje iskustvo sa četkicom: Iz početka sam mislila da ću teško prepoznati, uopće, razliku između ove četkice i četkice koje inače koristim. Nisam ljubitelj električnih četkica, koliko god one obavljale posao bolje od ovih "manualnih" četkica za zube. Izgled četkice, osim što je roze boje, drška je deblja i time mi bolje leži u ruci, bolje nego one mršave standardne četkice. Naravno, drška je obložena gumom, zbog vode, baš kao što to svaka četkica ima, standardne je veličine i ništa posebno drugačija od ostalih četkica koje sam do sada koristila, barem na prvi pogled.


Ono specifično kod ovih četkica su njene dlačice. Osim onih standardnih dlačica koje moraju biti na četkici, vire i one sitne tanke dlačice. One su dugačke i ultra tanke. Da budem konkretna, tanke 0,01 mm i doseže ona teško dostupna mjesta, koje možete doseći samo sa koncem za zube. Osobno, konac za zube rijetko kada koristim, čisto iz lijenosti. Zubar me stalno podsjeća na to, a zbog toga imam čestih problema sa zubnim mesom i karijesom, a od kada koristim ovu četkicu, čini mi se da su ti problemi sve manji; zubno meso mi je manje natečeno i manje krvari prilikom pranja. Te dlačice su dosta savitljive i mekane, pa je osjećaj odmah drugačiji. Ova četkica je medium tvrdoće, inače postoji još i ultrafine četkica za osjetljive zube. Također ima i za one najmlađe, Junior četkica sa posebno oblikovanom malom glavom i mekim vlaknima ciljano je prilagođena za djecu osnovnoškolskog uzrasta.


Pri korištenju četkice osjećam se kao da masiram zubno meso, prilikom kojeg mi ukloni ostatke hrane i lijepo mi ispolira zube, da mi budu glatki. U usporedbi sa ostalim četkicama koje sam do sada isprobala, velika je razlika, baš zbog tih dvostrukih vlakana i samog srebra. Srebro dijeluje baktericidno i bakteriostatsko što znači da eliminira bakterije i smanjuje upalne procese. Budući da je srebro vrlo učinkovito čak i u malim količinama, uporabom ove četkice antibakterijski je proces prirodan i kontinuiran. Medium četkica za zube je 32 kn, ultrafine 29 kn, a Junior četkica je također 29 kn. Možete ih nabaviti preko njihove web stranice, a također su dostupne  svim ljekarnama diljem Hrvatske.


Mene osobno je četkica oduševila i svakako ću je i dalje koristiti, naravno, kako bih cijeli proces bio uspješniji, potrebno je četkice mijenjati svako 3 mjeseca. S obzirom na moju "novopečenu" suradnju sa Silverex-om, moguće je uskoro darivanje, pa ostanite u toku preko mojih društvenih mreža: Facebook i Instagram.

Da li ste već možda probali Silverex četkicu za zube? Da li ste čuli za Silverex ili probali neki drugi njihov proizvod?


*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

2 komentara:

  1. Koristim Medium četkicu, sapun i kremu. Četkica mi je super, slažem se s tobom da super očisti međuzubne šupljine i izmasira zubno meso. Kremicu i sapun koristim za prištiće ili tu i tamo kremicu namažem na neku ranu/ogrebotinu da mi se ne bi ognojila te da prije zacijeli. U početku sam koristila samo sapun i primjetila sam da mi pomaže oko prištića na licu, leđima i prsima. Nisu potpuno nestali, ali možda i bi da sam sapun koristila baš svaki dan par tjedana, no ja sam svakih par dana ili kad mi padne na pamet, no svejedno primjetila sam razliku, dakle djeluje. Kremu najčešće koristim kad osjetim da mi nastaje potkožni prišt (obično ako sam jela previše čokolade ili prije menstruacije), nanesem ju na prišt par puta kroz dan i najčešće se prišt povuće, dakle niti ne nastane! Krema mi je zbog toga najdraži proizvod. :) Kad neki prištić stisnem, stavim kremum da se ne bi ponovo ognojio, isto pomaže.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krema zvuči odlična ���� trebala bih i nju isprobati. Hvala sto si podijelila svoje iskustvo ����

    OdgovoriIzbriši

Pretraži ovaj blog