Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick || Dojmovi

O ovim sjajilima nisam imala namjeru pisati, ali onda sam naletila u Kozma i vidjela da je Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick na akciji - samo 16.90kn (ali ne sve nijanse, samo 010, 020, 030, 040 i 050), standardna cijena je 31.90kn (ako se ne varam).


Nisam ljubitelj sjajila za usne, više preferiram ruževe ili barem tekuće ruževe. Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick se dosta sjaji na usnama, ja to ne volim, ali sam se poigrala sa njima i u jedna od nijansi mi odgovara. U liniji ima više nijansi: 010 To Be Contiuned, 020 Kiss Me In The Sunshine, 030 Meet Me At The Bar-Bie, 040 Rose Your Voice, 050 What-A-Melon, 060 Merry Berry, 070 Better Make A Muave, 080 Rose, Would You....?, 090 Metal N' Roses,... + još četiri - pet nijansi.  Ja u svojoj mini kolekciji imam: 030 Meet Me At The Bar-Bie, 050 What-A-Melon, 060 Merry Berry. Pakiranja su u ambalaži od 5ml.


Catrice za ovu liniju kaže: Shine Appeal Fluid ruž za usne je pravi hibrid ljepote i ujedinjuje čistu boju ruža za usne sa maksimalnim sjajnim efektom sjajila. Sadrži vitamin E koji njeguje osjetljive usne i pruža nježan i sjajan završetak. U nijansama od nude do klasične crvene Shine Appeal Fluid ruž za usne ispunjava sve snove o bojama.
Što ja kažem na to: Na usnama, tko voli takav izgled, stvarno lijepo izgleda. Maksimalan efekt sjajila je zagarantiran. Pigmentacija boje u sjajilu je odlična, a raspon boja u izboru, svako može za sebe naći odličnu boju. Jedina preporuka, ako ste tamnije puti, poput mene, izbjegavajte svijetle nijanse. Tu sam ja pogriješila sa izborom; nijansa 030 Meet Me At The Bar-Bie, mi se jedva raspoznaje na usnama, prvo zato jer sam tamije puti, drugo usne su mi crvenije po prirodi, pa što god svijetlo stavila na usne izgleda čudno. Fluid ruž za usne traje dosta dugo s obzirom da je sjajilo; možete poći na kavu, piće komodno, pa čak i nešto prigristi, ali u takvim slučajevima je pakiranje proizvoda idealno za ponijeti sa sobom, pa možete popraviti kad hoćete, Što se tiče vitamina E u samom proizvodu, ne mogu reći da je 100% njegovao moje osjetljive usne, ali nije im ni dodatno naštetio. Ispucane usne nakon nošenja Fluid ruža za usne se osjete, ali ne previše. Ja sam preživjela!


Shine Appeal Fluid ruž za usne, nijansa 030 Meet Me At The Bar-Bie
Dosta svijetla nijansa za moj ton kože, pa se na usnama jedva i primjeti, osim ako niste nadogradili boju na usnama jedno pet-šest puta, a to ne želim jer nije lijepo za vidjeti. Privukla me nijansa baby roze boje, samo što na mojim usnama izgleda kao obično prozirno sjajilo. Ako vi imate ovakvu nijansu, kako izgleda na vašim usnama?


Shine Appeal Fluid ruž za usne, nijansa 050 What-A-Melon
Mislim da mi je ona favorit od ove tri nijanse. Odlična je za dnevnu bazu, usnice se crvene, ali nije prejarko, već nježna crveno/narančasta/koraljna boja.


Shine Appeal Fluid ruž za usne, nijansa 060 Marry Berry
Nju najduže imam u svojoj kolekciji. Najviše je pigmentirana od svih nijansi koje sam probala iz ove liniji. Definitivno nosi pobjedu za dugotrajnost na usnama. Lako se nanosi.


Catrice Fluid ruževi za usne dosta su mljackavi na usnama, što je u redu, jer takva su sva sjajila za usne. Iz tog razloga ih ne volim, ali u ove sam se zaljubila. Idealni su za dnevnu rutinu. Preporučila bih svima koji vole malo više sjaja na usnama. Također se preslikavaju, pa nemojte baš nositi ovaj Fluid ruž za usne na spoj sa dečkom. Jedino mu može mirisati, jer miris ovog sjajila je divan; osjeti se nekakva mješavina voća.


Sastojci:
Polybutene, octydodecly stearoyl stearate, triethylhexanoin, triisodecyl trimellitate, isocetyl stearate, vp/hexadecene copolymer, diisostearyl malate, silica dimethyl silylate, glyceryl behenate/eicosadioate, pentaerlythrityl tetraisosterate, phenylpropyldimethylsiloxysilcate, tocopheryl acetate, diethylhexyl syringylidenemalonate, caprylic%capric trigylceride, aroma (flavor), ci 15850 (Red 7), ci 19140 (Yellow 5 Lake), ci 45410 (Red 28 Lake), ci 77891 (titanium dioxide). 


Jeste vi probali neku nijansu od navedenih ili neku drugu? Što mislite o Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick?

4 komentara:

  1. Meni su ovi hibridi baš dobri. Imam What a melon i volim tu nijansu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je predivna daleko od toga :) Volje bih probati neku metalic nijansu ali ih nigdje nisam nasla :(

      Izbriši
  2. Nisam ih isprobala, ali definitivno hoću. Volim sjajila iako pretežno nosim ruževe, ali ponekad mi više odgovaraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom na akciju brzo ih podi kupit :DD U dm-a je isto akcija na iste nijanse! :) Isplati se...

      Izbriši

Pretraži ovaj blog