NEW IN LAKOVI ZA NOKTE || Wet n Wild, Essence, Catrice,...

Moja situacija sa noktima nije nešto pohvalna. Ovisnik sam o griženju noktiju, barem bila. Neki kažu staviš umjetne nokte ako želiš da ti malo izrastu, pa vidiš kako su divni tako ne izgriženi i više ih ne grizeš. E pa meni ni to nije pomoglo, grizla sam i umjetne. Jednostavno sam se probudila jedno jutro i odlučila da neću više grist nokte, to još nije to što želim da bude, ali nije ni ovo loše. Noktima treba posebna pažnja, isto kao kosi, tijelu i bilo kojoj drugoj higijenskoj rutini. I kao nova ja, sa novim noktima, morala sam obnoviti zalihe lakova za nokte, pa sam si nabavila slijedeće:


Essence Green Power Strenghtener - bezbojan lak za nokte, za sve one koji imaju problema sa čvrstoćom noktiju. Ja vikendom konobairm, točnije radim u šanku. Što odma ukazuje na to da su mi ruke 70% pod vodom. Voda ih dosta smekša i lako pucaju. Ovaj lak je učinuo čudo za moje nokte i stvarno rado preporučam svakome tko se bavi sličnim poslom, ili im nokti bez obzira na vodu lako pucaju. Lak je na prirodnoj bazi, sa prirodnim sastojcima; kao na primjer pistacio. Ja ga stavim kao bazu na nokat, pričekam da se osuši i dalje normalno radim sa bojom/bojama koje sam naumila. Cijena je 16,90kn - stvarno se isplati.


Essence Nail Growth Booster - na izgled krem bijele boje, pri nanosu bezbojan, koristim ga nekad, ne često kao što koristim lak za jačanje noktiju. U sebi sadrži učinkovite keratin sastojke koji poboljšavaju strukturu površine nokta u kratkom vremenskom razdoblju. Njega ne volim koristiti ni kao bazu, ni kao top coat, već mi je nekako učinkovitije kad ga koristim samoga, kada želim da mi se nokti malo "odmore". Ne mogu reći da su mi nokti puno narasli uz pomoć ovog laka, ali je svakako pridonio učinku. Cijena je 15,90kn.


Wet n Wild Mega Rocks Glitter Nail Color u nijansi - E4951 Gettin' Amped - prozirni lak sa crnim i srebrnim šljokicama. Traju zaista dugo, izgledaju prelijepo na svijetloj podlozi; npr. bijeloj. Na noktima se ne osjeti grubost, već su nokti glatki pri dodiru, bez izbočina od šljokica. Jedina mana što se jako teško skida, doduše, kao i svaki glitter lak za nokte. Ali, lako se skine na način da si zamotate nokte u blaznicu natopljenu odstranjivačem za nokte i aluminijskom folijom, pa držati nekih pet minuta i šljokice su skinute. Njega sam dobila gratis kada sam kupila dva Wet n Wild proizvoda, ali mislim da je cijena otprilike 14-15kn.


Delia Cosmetics, nijansa - 1.07 (bez imena 😞 ) - ovo je moj favorit među kupljenim lakovima za nokte. Boja nije čisto bijela, već šporko bijela, od rozih ona najsvijetlija roza nijansa. Predivno izgleda, trajnost je osrednja. Kao kod većine lakova počne se prvo skidati na vrhovima noktiju. Ne volim četkicu za nanošenje laka u ovom pakiranju - pretanka je. Ali da se upotrijebiti, na kraju budeš zadovoljan kad vidiš rezultate. Kupila sam je u Kozma za 8kn.


Essence The Gel Nail Polish, nijansa - 32 Discreet Agent - na izgled siva, na noktima maslinasto zelena, na suncu neka druga nijansa zelene boje, u hladu kaki boje, u svakom slučaju interesantna nijansa laka i morala sam je imati i nije mi žao nikako. Essence lakovi mi najviše odgovaraju, s obzirom na posao - ostanu na noktima čitavi, tek nešto malo pri vrhu neprimjetno se izgubi boja, ali ništa značajno. Cijena je 12,90kn.


Essence  The Gel Nail Polish, nijansa - 78 Royal Blue - tamnija nijansa kraljevsko plave boje. Obožavam Essence četkice na nanošenje laka, deblje su, moguće je u jednom sloju nanijeti lak bez popravljanja i duplog nanošenja. Na slici ispod je kombinacija Royal Blue laka za nokte zajedno sa malo Rocks Glitter Wet n Wild lakom. Cijena Essence laka je 12,90kn.


Catrice Luxury Vintage Satin Matt, nijansa - 01 Chabby Cadillac -  mat lak za nokte, sa bisernim efektom - zahvaljujući ultra sitnim šljokicama koje na noktima nisu ni vidljive. Lak se jako brzo suši. I predivno izgleda. Jedino što mi se i dosta brzo skinuo, i to ne da mi se izlizao jedan dio nokta, već se odlijepio u komadu. Iskreno, mislim da jednostavno ne volim mat lakove za nokte. Cijena laka je 7 kn u DM-u kupljeno, stavljeno sa strane sa sniženim proizvodima.


Essence The Gel Nail Polish, nijansa - 57 Ice Cream Party - vesela peachy nijansa, pomalo narančasta. S obzirom na boju, nije prenapadna, niti kričava, čega sam se bojala, ali i da je ispala da je kričava, čekala bih ljeto i problem bi bio riješen. Sve u svemu, Essence lak sam po sebi, ko i većina; odlična četkica, super pigmentiranost, trajnost na duže staze sigurno. Cijena je 12,90kn.


I plus... U njezi noktiju i samih ruku, veliku ulogu je igrala Afroditina krema za ruke i nokte, čija će recenzija biti u nadolazećim postevima.

Imate li vi koju od ovih nijansi? Čije vi lakove najviše volite koristiti? Kako njegujete svoje nokte?

6 komentara:

  1. Gdje si kupila ovaj Essence Green Power Strenghtener? Ja sam ga gledala na sluzbenoj Essence stranici, kod nas sam gledala u nekim dm-ovima i Mulleru na Trgu pa nisam naisla na njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Našla sam ga u DM trgovini, u Splitu, kupila sam ga ima možda tjedan ipo dana, vrijedi tražiti ga, stvarno je učinio čudo za moje nokte!

      Izbriši
  2. Stvarno krasni lakovi, obozavam sve marke, jedino sto nisam isprobala je ova markica Delia, ali budem vec :)
    Posjeti nas :*

    http://beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Posjetit cu svakako :)
      Delia lakove imaš u Kozma :)

      Izbriši

Pretraži ovaj blog