Oriflame - 50 godina + predstavljanje nove ambasadorice Nine Badrić

Oriflame je u travnju ove godine napunio 50 godina privilegije i pružanja milijunima ljudi priliku da promjene svoj život nabolje. U susret tome, u Zagrebu, 5.4., održana je press konferencija na kojoj sam prisustvovala! Točnije bila sam pozvala od strane Oriflamea. To je po prvi puta da sam pozvana od nekog brenda kao blogerica i bila sam, malo je reći, jako uzbuđena. S obzirom da sam putovala iz Splita, bilo mi je idealno što je konferencija trajala otprilike sat vremena. Imala sam vremena obići neka mjesta koja sam htjela i uspjela sam se čak i snaći, što na kraju i nije ispao neki bauk. Putovala sam po noći, stigla oko sedam ujutro i obišla sam slijedeća mjesta: Oktogon, Trg bana Jelačića, Importanne centar, Magnolia slastice i tako malo uokolo šetala, vrijeme me taj dan nije poslužilo, bilo je tmurno i nikakvo, ali dobro, ja sam se zabavila. Toliko o mojoj kratkoj avanturi po Zagrebu, a sada malo o konferenciji Oriflamea.


Dakle, konferencija je započela u 13.00, ne po splitskom (sa zakašnjenjem), nego točno u 13.00. Divno čudo. Na samom ulazu sam dobila 'gift box' koju je Oriflame osmislio za nas i čašu šampanjca, koji se ne odbija. Sadržaj kutijce možete vidjeti niže dolje. Konferencija je tekla tako da se u početku govorilo o samome osnutku Oriflamea, kako je osnovano od strane slavne braće iz Švedske Jonas i Robert af Jochnick, njihovom cilju, motivaciji i inspiraciji. Zatim kako je odabrano ime "Oriflame" - inače, za sve koji ne znaju, to je od kraljevske zastave iz srednjovjekovne Francuske, ona se nosila u borbu, inspirirana je pobožnošću i hrabrošću, što je za braću predstavljalo simbol njihovog poslovanja. Da li ste čuli, ili možda isprobali neke od Oriflame legendarnih proizvoda: univerzalni balzam, Giordani Gold kuglice za nijansiranje, The One 5 U 1 WonderLash maskara,...? Jer ja sam ih dobila u svom 'gift boxu' i pripremam recenzije, tako da pratite blog, a jedan od načina je da me pratite preko bloglovinga ili instagram profila.


Uz to što je Oriflame slavio 50 godina postojanja, ova konferencija je imala još jednu svrhu, a to je da je Oriflame odabrao upravo karizmatičnu Ninu Badrić za svoje zaštitno lice jer je smatra idealom Oriflameove žene, pa kako i ne bi? Ja je također volim, i volim to što je prirodna, nevjerojatno lijepa i daleko od svih je zaslužila krasiti stranice Oriflame kataloga, a ovo ona kaže na suradnju:
"Lijepa je stvar kada vas veliki brendovi prepoznaju kao savršenog partnera. Surađujem s vrhunskim brendovima i sretna sam što u meni pronalaze kvalitetu ravnu sebi. Oriflame je velika svjetska kompanija čije proizvode koristim dugi niz godina. Utoliko je moja sreća bila veća kada su me pozvali na suradnju i odabrali za brend ambasadoricu. Zaista sam ponosna. "





A sada na 'gift box' - lijepa kutijca, puna još lijepših stvarčica. Evo popis:
1. Celebration šal
2. Giordani Gold lak za nokte - nijansa Pas Red
3. Girodani Gold ruž za usne - nijansa Elegant Red
4. Giordani Gold maskara
5. Giordani Gold kuglice Golden Radioance zlatno izdanje - bronzer
6. Giordani Gold kist za kuglice
7. Milk&Honey krema za tijelo
8. Univerzalni balzam
9. NovaAge uljne kapsule za lice
10. Volare Gold parfem
Ne znam što mi je draže od svega ovoga iz kutijce, ali definitivno jedva čekam isprobati neke stvarčice, neke sam već krenula, za neke se već sprema recenzija, a vi mi olakšajte, pa mi u komentarima napišite koji proizvod od ovih što sam dobila, bi htjeli vidjeti prvi među recenzijama?


Da li ste vi isprobali neki Oriflame proizvod? Kako vam se sviđa Oriflame?

*PR objava




2 komentara:

  1. Recenziraj bronzer! Samo njega cekam :p volim kuglice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može, njega već duže vrijeme i koristim, pa bih mogla uskoro recenzija :*

      Izbriši

Pretraži ovaj blog