HELLO SUMMER ulje sa zlatnim šljokicama || Brončano ulje za kožu i kosu

Pozdrav lijepi moji :)

Naime, neki dan sam imala jako težak dan na poslu. Ko ne zna - konobarim. Bila je nekakva navala (svi htjeli pit kavicu) i tako se ja umorila! I... sva umorna, pošla kući (jesti - spavati), no poštar me spriječio. Dobila sam paketić sa Hello Beauty proizvodima. Dan mi je uljepšan i nisam išla spavati, nego na more probavati malo proizvode za sunce koje sam dobila u paketu.


Danas sam odlučila recenzirati Hello Summer brončano ulje za kožu i kosu, jer mi je postao MUST HAVE proizvod. Njega nisam koristila na plaži, već nakon, kad sam došla kući i otuširala se, onda sam se nalickala uljem za kožu. Mogu samo reći - wow! Al ipak.... 


Počela bih od same ambalaže, to je ipak prva stvar što uočite. Ambalaža od 30ml - toliko dobra stvar, da mi se 30 ml čini malo. Sa otvaranjem sam imala problema, bila sam malo smotana, pa sam tek na kraju skužila da treba čep pritisnuti prema dolje, pa otvoriti. Proizvod je na kapaljku, što je još jedan plus kod proizvoda. Nema špricanja po odjeći i neće se dogoditi ono "Ajme meni koliko sam ovo stavila" - pa potrošiš proizvod u par puta. Ulje se nalazi u staklenoj ambalaži i prigodno je za nositi na put, nije velika bočica. Prije upotrebe treba malo protresti, da se ulje pomiješa sa šljokicama. Kod same primjene na kožu, potrebno je tek nekoliko kapi, ja stavim tri-četiri kapi na određeni dio tijela - ruka, noga, stomak, leđa - na svaki po četiri kapi i budu zavodljivi rezultati. 



Na proizvodu piše: "Hello Summer brončano ulje za kožu sa česticama koje daju svjetlucajući efekt te koža izgleda mlađe i zategnutije. Kombinacija blagotvornog ulja nevena i masline njeguje vašu kožu, čini je mekom poput svile te joj daje za nijansu tamniju boju. Miriše na more, brzo se upija i ne ostavlja masni trag."
Pa ovako, na kosu ga još nisam stavljala i skeptična sam oko toga, jer mi je kosa sama po sebi masna, pa ne znam kako bi djelovalo ulje na moju kosu. Ali sigurna sam da bi ostavljalo svjetlucajući efekt, jer na koži izgleda nevjerojatno dobro. Ne ostavlja masni trag - istina, i to mi je bilo najvažnije, jer ne želim izgledati ko hodajuća masna mrlja + šljokice - too much. Koža izgleda mlado i zategnuto - istina! Ne miriše mi na more, već na nekakvu kremu. Miris ko miris, nije loš, podnošljiv je, al meni osobno nije najdraži. Mirisala sam i ljepša ulja. Ulje na koži se dosta brzo upija; čim ga se razmaže po tijelu - masni trag nestaje, ostaju samo šljokice. Također, istina je i ono "...te joj daje za nijansu tamniju boju". Tako je, ako ste bijeli i neugodno vam je takvoj poći na more, među one sretne tamnopute, ovo je super proizvod za vas, jer jednostavno ste tamniji. Ne puno, ne previše, taman za nijansu. I još svjetlucate!



Proizvod ne sadrži zaštitni faktor, što je još jedan od razloga zašto ga nisam prije mora koristila. Brže tamnjenje mu je svrha, pa mislim da je minus to što nema zaštitni faktor. Sastojci su:





Summa summarum: Jako dobar proizvod, sa jako dobrim rezultatima. Preporučila bih svakome, bez obzira na tip kože. Moja koža je masnijeg tipa, i inače izbjegavam ulje po koži (i kosi), al ovo ulje ne ostavlja masne tragove. Cijena proizvoda od 30 ml je 55 kn. Što se tiče trajnosti šljokica, trajale su mi i nakon tuširanja, tek kad sam ponovno, sutradan, išla na more, isprale su se. Jedino se na dlanovima vidi još koja šljoka, kako razmazujem sa dlanovima, pa tamo ima najviše. Isplati se, i definitivno, ako mi se potroši po sredini ljeta, uzimam ga ponovno. Može se kupiti u trgovinama Bipe ili naručiti preko e-maila Hello Beautya, pa vam oni pošalju na kućnu adresu - plaćanje pouzećem.

Da li ste vi koristili brončano ulje za kožu i kosu Hello Summer? Kakvi su vaši dojmovi? :)


*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost. 

10 komentara:

  1. Wooow ovo je super,ovo i meni treba.. nastavljam pratit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo pravo otkriće. Jednostavno je bolje sa ovim uljem! :D Hvala <3

      Izbriši
  2. Zvuči zanimljivo :) Mogla bih isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se iskreno iznenadila :) Jako dobar proizvod... a nisam neki ljubitelj kiča (šljoka) al ovo mi je super! :D

      Izbriši
  3. Cula sam da dosta osoba ima lose iskostvo sa tim kremama i uljima za samotamnjenje. Naime,da je negdje koza svjetlija a negdje tamnija. Da je dosta tesko to ravnomjerno rasporediti. Preciznije, izgleda kao vitiligo. ??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto skeptična po tom pitanju, općenito za zdravlje kože ne volim kremice za svašta koristiti, pa koristim samo one u koje sam sigurna. Ovaj proizvod nije za samotamnjenje - ja ga ne stavljam kad idem na sunce, nego čisto da mi koža izgleda sjajnije i zategnutije što je stvarno točno. Ja na sebi nisam primjetila neke anomalije u boji kože, nadam se da nećeš ni ti. Što se tiče općenito krema za samotamnjenje - iskreno, nikad nisam isprobala takvo nešto, osim marmelade za sunčanje i na meni je djelovala skroz normalno, nema znakova vitiliga :)

      Izbriši
  4. Hvala na opsirnom odgovoru. Isprobala bi marmeladu onda haha, gdje bi ju mogla kupiti i koje su cijene otprilike? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa imas uglavnom od vecini marki od hello beauty, olival, afrodita stvarno razni asortiman na raspolaganju. Cijene zi se vrte oko 70+ kn :)

      Izbriši

Pretraži ovaj blog