New in proizvodi

Pozdrav!
Tokom dva tjedna naletila sam na par stvarčica koje sam si morala kupiti, eh, sad, s nekima sam zadovoljna, s nekima ne. U nastavku možete saznati koji su to proizvodi!? :)



CATRICE ULTIMATE COLOUR - 300 Kiss Me If You Can
Predivan ruž za usne u nijansi Kiss Me If You Can - nježna roza boja, ostavlja trag baby roze boje. Predivno miriše i boja ima jak pigment. Ja je volim nosit kad imam minimalistički dnavni make up. Dobila sam je ima točno dva tjedna, skoro svaki dan nanosim ovaj ruž, što se može primjetiti na slici da je dosta istrošen. Kad stavim Catrice Ultimate Colour ruž za usne - na usne - osjećam se kao da sam stavila nekakav balzam na usne - toliko su mi usne mekane i ne isušuju se. Voljela bih samo da mi boja duže ostane. Stvarno ga trebam više puta nanosit, otprilike svako dva - tri sata. Ruž sam dobila na poklon, tako da ne znam cijenu ruža.









 LJEKARNA NALETILIĆ - CALMEM MELEM OD NEVENA
Dakle ovo je bio moj spas! Za one koji ne znaju, trenutno konobarim u jednom kafiću dok ne krenem na faks (nadam se da budem :D ). Koža mi se teško navikla na 8 sati dnevno vode, deterdženata po rukama i svašta nešto što moja koža OČITO ne podnosi. To sam zaključila kad su mi se po rukama počele pojavljivati crvene fleke kao opekotine - i da PEKLO je kao opekotina. To je bilo očaj; em što je peklo, em što je smetalo, em što je bolilo, a meni ništa nije pomagalo. Tako sam otkrila jednu super ljekarnu koja je, za ne falit, tik do kafića gdje radim, i ponudili su mi kremu od nevena koju oni sami proizvode. Namazala bih ruke uvečer i stavila bih pamučne rukavice da mi se koža bolje regenerira. Rezultate sam vidjela u roku od tri dana. Nakon dva dana mi se opet pojavilo - pa opet povuklo - i sad mi se više nikako ne pojavljuje. Krema je ultra masna i potrebno ju je baš natrackat što više po rukama. Moja koža je upila svu tu kremu u roku od minut - dvi, rezultati su nevjerojatni. Platila sam 30ml otprilike 40ak kuna.



GARNIER DEODORANT NEW NEO INTENSIVE ANTIPERSPIRANT - Fresh Blossom
Prvi Garnierov antipersirant u spreju koji je jako nježan na kožu, i isto tako djeluje dobro protiv znojenja. Trenutno moja sva odjeća miriše po ovom deodorantu. Stvarno je učinkovit. Sviđa mi se što nema alkohola u sastojcima - što znači da ne bi trebalo biti ni žarenja kože, što naravno nije bilo! Bar u ovih tri dana što koristim ovaj deodorants. Ono što je novo sa ovom linijom deodorantsa je taj novi raspršivač mekog protoka. Ovog puta probala sam miris Fresh Blossom, vidjela sam da ima i drugih, nisam njih isprobala, ali mislim da hoću, ovisi budu li mi se svidjeli mirisi, naravno. Iskreno, ovaj nisam ni testirala pri kupnji, samo sam ga uzela, eto , zbog novog raspršivača i nisam falila. Slučajne kupnje su uvijek najbolje. Platila sam ga 20 kn u DM drogeriji.



ESSENCE FOR - BIDDEN VOLUME maskara i maskara False Lashs (Top Coat)
Ove dvije maskare su kupljene u DM drogerij, kad je bila akcija - kupiš maskaru Bidden Volume i dobiješ gratis False Lash Mascara Top Coat (ali dođe kao top coat svakoju maskari).  Na žalost sam razočarana sa maskarom Bidden Volume. Ona možda daje na volumenu (MOŽDA), međutim krute su mi trepavice, ostaju tvrde, u nekim danima su me bolile. Sigurna sam da je neću ni koristiti dugo. Što se tiče maskara - uvijek sam za one skuplje, malo kvalitetnije - pa mi slobodno možete preporučiti neku ili reći koju vi koristite, a da je stvarno dobra? Jer ova je meni veliki minus. 




ESSENCE ČETKICA ZA RUMENILO 
Pastelno roza četkica za rumenilo od Essencea mi je super. O njoj neću udugo. Uglavnom mekane dlačice, super nanosi rumenilo. Ali, opet, ovisi o pigmentu i rumenila - naravno. Od nove Essence linije četkica za kozmetiku, probala sam samo ovu za rumenilo i jako mi se sviđa, pretpostavljam da su i druge jednako tako dobre. Kupljena je u DM drogeriji za otprilike 20-30 kn.


ESSENCE SUN CLUB shimmer bronzing powder (lighter skin) - 30 sunloved
Svilenkasti je, bronzer je. Ovo je bronzer za cure (ili koje se tako osjećaju) svijetlije puti. Daje koži prirodni sunkiss izgled. Po meni jako slabo pigmentiran. Nisam posebno zadovoljna, ali da se poslužiti. Nijansu koju sam dobila (vidi dolje na slici) - za to sam trebala dosta puta preći po ruci. Dobivena nijansa stvarno nije loša, ali stvarno treba jedno sedam - osam puta proći istim putem da bi dobila tu nijansu. Ali isplati se. Cijena je 30ak kn u DM drogeriji. 
Sastojci su: TALC, MICA, ETHYLEHXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BISDIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHONOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CI 77491, CI77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE). 



 AURA BEAUTY BLENDER 3D SPUŽVICA
Znači - SPUŽVA! Obična spužvica?? Ko to još misli od vas da je spužvica blender OBIČNA? Vjerujte mi, bila sam jedna od tih koja je spužvice izbjegavala u širokom uglu - dok se nisam srela s njom i shvatila da ništa ne blenda tako dobro kao što to radi SPUŽVICA! Stvarno. Aurin beauty blender 3D aplikator je idealan za postići savršen ten, za nanošenje bilo kakvog tekućeg pudera, korektora ili bilo kojeg drugog kremastog/tekućeg proizvoda za njegu lica. Ima uži i širi kraj. Sa ovim širim krajem blendate veće površine lica, dok sa užim krajem dopirete do dijelova ispod očiju, oko nosa, usana. Ja sam stvarno zadovoljna. Kupila sam je u Kozma za 11kn. Stvarno je jeftina, a više nego korisna. Nadam se da će i potrajati, a to ćemo još vidjeti.





ESSENCE KAJAL PENCIL- 26 Beach Bum / ESSENCE LONG LASTING EYE PENCIL - 06 C'esta La Vie!
U zadnje vrijeme volim neke čudne boje za oči koje se ističu. Tako sam se pronašla dvije koje se super uklapaju u moje aktivnosti, tako da ih mogu nositi bilo kad. Tako sam uzela jednu olovku u plavoj boji - predivna je (baš sam je sinoć nosila vanka). Prilikom stavljanja olovke na oči - vrh olovke se odlomio (što se vidi i na slici - ne izgleda novo, a jučer je kupila :D ). Dobro je vidljiva i postojana je. Druga boja je srebrena boja, onako dosta svjetlucava, izgleda jako lijepo kad se nanese na kožu, nije prenapadna, niti presvjetleća, jer ja to ne volim, to ne bi ni kupila. Nju još nisam probala na nikakvu make up kombinaciju. Ali kad sam je otvorila, ugodno sam se iznenadila - nije olovka nego je kao u tubi olovka. Ne treba se oštriti nego samo zavrtiš vrh i ona je opet tu. Dosta je masna, što je dobra stvar, jer znači da je se lako nanosi. Ukratko, zadovoljna sam i jedva čekam nositi je na razne kombinacije. Plava Essence je kupljena u Kozma, srebrena u DM-a, obje su otprilike 13kn.



ZENDIUM BOOST MOUTH'S NATURAL DEFENCES 
Iskreno, ne kupujem skupe paste za zube (ne preko 20ak kn). Ova je u DM-a koštala 30kn. ALI! ... Kupila sam je jer "KAO" dobiješ ručnik gratis, međutim ja ga nisam dobila, a toga sam se sjetila tek kad sam izašla iz drogerije DM, Pasta mi nije nešto posebno, Ne pjeni se puno, mala količinski. Jedino mi se sviđa ambalaža. Nije tipična plastika za zubnu pastu, nekako je finog materijala i otvarač je na nekakav zip, ne trebaš vrtit tri kruga da bi zatvorio pastu, nego samo staviš poklopac i okrenes za milimetar i ona je zatvorena. Fino mi miriše. Zubi su mi bijelji, nježan je za zubnu caklinu, sadrži natrijev fluorid, protein iz jaja i mlijeka. Zaključak: ništa posebno, smatram da ima boljih pasta za zube po nižoj cijeni.



NIVEA CREME CARE FACIAL CEANSING WIPES/MILK/CREAM
Tako je. Imam cijelu kolekciju. Doduše dobila sam ih! Zajedno sa malim pješćanim satom i malim ručnikom za brisanje lica. Oduševljena sam! Najviše sa vlažnim maramicama - njih sam jedino i koristila. Očiste lice temeljito, čak uklone šminku sa lica. Nakon korištenja koža izgleda masno, međutim, rezultati su super. Prethodno nemam dobrog iskustva sa Nivea proizvodima za lice, uvijek bi mi izbacivali prištići nakon nanošenja proizvoda, ili bi mi koža postala suha i pekla bi me. Ne znam, jednostavno mi ni jedan proizvod nije odgovarao od Nivee za lice. Još nisam probala mlijeko za lice, ni kremu za lice. Mlijeko je za svakodnevnu upotrebu - umasirati na lice i isprati vodom. Kremaste teksture, mirisa tipičnog za Nivea proizvode. Krema za lice nanosi se na mokro lice i vrat (najbolje pod tušom - dok čekaš one tri minute za regenerator što treba odstajati), utrljati i isprati mlakom vodom. Pogodna je za svaki tip kože, čisti kožu te blago uklanja nečistoče. Navodno su sva tri proizvoda iz linije pogodna za skidanje šminke, pa čak i vodootporne maskare. Ako biste htjeli da vam recenziram ovaj proizvod malo detaljnije, recite mi :)




Kako se vama sviđaju moji novi proizvodi, stari dva tjedna (ne svi!)? Da li vi koristite nešto od navedenog, ako da kako ste zadovoljni? Planirate li kupiti što od ovih proizvoda?

6 komentara:

  1. Aurin blender je 11 kn? Ne zezaj. Baš ću ga isprobati. Inače su mi spužvice najbolje za podlogu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto šok doživila kad sam vidila :D al mislim da je nekakava akcija bila u pitanju. Al svakako njihove četkice općenito nisu skupe, tako da...

      Izbriši
  2. Imala sam ovu rozu Essence četkicu za rumenilo, no proslijedila sam je jer ne volim baš koso rezane četkice. Ja za rumenilo koristim onu lila iz iste linije, koja je namijenjena za puder, no meni za puder premala, a za rumenilo savršena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A slažem se s tobom za te koso rezane četkice, i meni je malo nezgodno s njom, al dobra je, posluži. Druge nisam probala, jer uskoro ću dobiti nove četkice, pa se čuvam za njih :D

      Izbriši
  3. Ja bas volim Niveu, nadam se da ce mi biti dobri ti nov proizvodi za lice. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro ću praviti recenziju na Niveine proizvode za lice - ugodno sam iznenađena rezultatima :)

      Izbriši

Pretraži ovaj blog