RECENZIJA | ART SCENIC EVELINE COSMETICS - CONCEALER 2 in 1 covering and illuminating

Pozdrav svima koliko vas ima (ja sam pomalo već u navijačakom moodu) !!!

Dok je vanka orkansko jugo raznilo sve živo što je moglo, ja sam se sakrila u svoj stan i štitim se od ovog ludog nevrimena.
Ja sam u tom periodu odlučila napraviti recenziju Art Scenic Eveline Cosmetics - Concealer 2 in 1 covering and illuminating. Moja niijansa je 04-LIGHT, a inače se linija sastoji od (tri ili) četiri nijanse, moja je najsvijetlija.






Ovo je dosta blag, mekan na nanos korektor koji mi se sviđa baš zbog toga. Lako pokriva i lako se nanosi. Ima spužvasti aplikator, međutim meni se ne sviđa drška koja mi je previše savitljiva, labava i nemam osjećaj sigurnosti kad ga nanosim, al kad se korektor stopi s kožom, osjeti se njegova svježina - tako da opraštam. Ovaj korektor ima 24satnu formulu, jamči savršen make-up za cijeli dan. Doduše, ja ga nisam testirala 24 sata, ali jesam od jutra do navečer 21h. Bio je postojan, uvečer je malo ušao u pore, sjaji se koža, manje ga ima, skoro pa nema, al dobro bar znam da je tokom dana odigrao dobru ulogu - onih sigurnih sedam sati.
Što se tiče njegove uloge, a to je da prikrije one dvi ružne kugle ispod oka, što ih nitko ne voli, a ja Bogu hvala nemam problema s time (ne baš velikih), meni je super. Meni super prekrije krugove ispod očiju u samo jednom sloju. Pod brojem 1. mi je moje prirodno bez make up-a, broj 2. je nanesen korektor. Moja očekivanja sa ovim proizvodom su ispunjena (napominjem samo jedan sloj).





Ovaj korektor je na bazi prirodnih sastojaka i ne sadrži nikakve mirise, al ne znači da smrdi. Osobno ga nanesem aplikatorom na lice i utapkam ga svojom Aurinom Beauty Blender spužvicom (onim užim dijelom) i super se nanese, može se i prstim utapkati, ne izgleda loše, samo zaprljate prstiće. Korektor je dosta pigmentan, ali se lijepo blenda.


Ovo nije samo korektor, već kako samo ime kaže, dolazi 2 u 1 - korektor + iluminator. Tako da ga ne želite previše stavljati po drugim dijelovima lica, da ne bi previše istaknuo dijelove koje, ubiti, ne želite istaknuti.. Izbjegavajte stavljanje na čelo, bradu jer neće fino izgledati. Eventualno ako želite izdužiti nos, možete malo natapkati na strane nosa. Lako se razmazuje i stvarno ne treba prevelika količina da bi se dobio dobar rezultat - i veliki plus mu je taj što ne ulazi u pore i što mi se koža ne isušuje. 

E, sad zaključak: za vrijednost od 20-30kn (najviše 30kn - ne sijećam se cijene bila je neka akcija, al nije preko 30 kn),a 7ml i više nego dobar, preporučujem ga svakome! Kupljen je u Kozma. Ja mu osobno nisam našla zamjerku, osim, što bih voljela da traje duže, a to, realno,  želim za svaki proizvod :D 

Koji vi korektor koristite? Da li ste možda probali Evelinov - kakvi su vaši dojmovi? 

2 komentara:

  1. Ja obožavam Eveline proizvode, jako su kvalitetni i probala sam ovaj korektor... koristila sam ga jako dugo dok nisam otkrila Catrice tekući Camulage korektor i onda ovog malo zapostavila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Valjda sve probati! :D A Evelinovi proizvodi su mi wow, jako sam iznenađena s njima, tako da dok ne potrošim ovaj - ne kupujem drugi!

    OdgovoriIzbriši

Pretraži ovaj blog